Πολιτικη

Βλάσης: Η Αρκαδία αναγνωρίζει με πράξεις την αγάπη των Ομογενών

Φωτογραφία: Κώστας Βλάσης/ facebook

Ο Βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πόλη του Σικάγο, στις Η.Π.Α.

Βασικός σκοπός της επίσκεψής του, η συμμετοχή του στο 75ο Συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Κατά την τοποθέτησή του στο Συνέδριο, ο κ. Βλάσης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά των Ομογενών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook: "Ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά, προχωρήσαμε στον τιμητικό ορισμό του Προέδρου Ανδρέα Παπαντωνίου ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Παναρκαδικού, ενώ προχωρά και η παραχώρηση της εκμετάλλευσης ενός κυλικείου του νοσοκομείου στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, μέσω της οποίας θα στηριχθεί επιπλέον το Παναρκαδικό, αλλά και νέοι Αρκάδες που θα έχουν πρόσβαση σε υποτροφίες. Η Αρκαδία αναγνωρίζει με πράξεις την αστείρευτη αγάπη των Αρκάδων των ΗΠΑ για τον τόπο τους!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.