Πολιτικη

Συνάντηση υποψήφιων βουλευτών ΚΚΕ με τον ΣΑΟΟ

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον κλάδο της Ενέργειας και οι επιπτώσεις στα λαϊκά στρώματα και στο περιβάλλον από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ στο Μαίναλο, στο Λύκαιο Όρος και στους άλλους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσο.

Το ΚΚΕ στήριγμα στον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε Μαίναλο, Λύκαιο Όρος και άλλους ορεινούς όγκους στην Πελοπόννησο.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Αρκαδίας με το ΚΚΕ, Πανούση Παναγιώτα και Ασημόπουλο Γιώργο, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (ΣΑΟΟ).

Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον κλάδο της Ενέργειας και οι επιπτώσεις στα λαϊκά στρώματα και στο περιβάλλον από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ στο Μαίναλο, στο Λύκαιο Όρος και στους άλλους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου.

Τονίστηκε η στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα λαϊκών μαζικών φορέων για τη μη εγκατάσταση αυτών των αιολικών και φωτοβολταϊκών βιομηχανικών συγκροτημάτων και των συνοδών σταθμών - μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας.

Ζούμε τα αποτελέσματα της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, της «πράσινης» μετάβασης, που χρόνια τώρα υλοποιούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Τονίστηκε ότι οι εξελίξεις στην ενέργεια να γίνουν κριτήριο ψήφου στις βουλευτικές εκλογές της 21 ης Μάη, για τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα με καταδίκη των κομμάτων του κεφαλαίου και στήριξης της στρατηγικής της ΕΕ, και την υπερψήφιση του ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που όχι μόνο προειδοποίησε και αποκάλυψε έγκαιρα για αυτά που έρχονται, αλλά και γιατί μπήκε μπροστά στον αγώνα το ρεύμα, το νερό και άλλα κοινωνικά αγαθά να μην μετατραπούν σε εμπορεύματα.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα επιστρέψει στο λαό, στον αγώνα μετά τις εκλογές, για να μην καταστραφεί το Μαίναλο και το Λύκαιο Όρος, να μην πληγούν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην εστίαση, στον τουρισμό, στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, στην μελισσοκομία, να μην μεγαλώσει η ενεργειακή φτώχεια για το λαό από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ και την «πράσινη» μετάβαση.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.