Εκλογες 2019

Νέα πεντάδα υποψηφίων από τον Τσιαμούλο

Πέντε νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος.

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

 

Μαργαρίτα Κουτσογιάννη

Ονομάζομαι  Μαργαρίτα Κουτσογιάννη, γεννήθηκα το 1986, έχω καταγωγή από τις Ρίζες Τεγέας και κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Αυτή τη στιγμή απασχολούμαι σε ιδιωτική επιχείρηση της πόλης ως υπεύθυνη καταστήματος.

Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα, αλλά πρώτη φορά με το Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» γιατί πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι για να καλυτερεύσει η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, στην πόλη που μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Ο Δήμος μας δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα δεδομένα, με νέες προτάσεις, νέες ιδέες και να συνομιλήσουμε με  νέους ανθρώπους με μια άλλη γλώσσα, μια «φρέσκια» γλώσσα.

 

Λεωνίδας Αρβανιτόπουλος

Ονομάζομαι Λεωνίδας Αρβανιτόπουλος, του Νίκου και της Ευγενίας  και ζω στην Τρίπολη 30 χρόνια. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου Άρτας και εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ιδανικά και αγάπη για την πόλη μας. Τον γνωρίζω από παλιά και τον παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση. Η φράση: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το Δήμο μας, με συμμετοχή, διαφάνεια και ρεαλιστικές προτάσεις» με αγγίζει και με εκφράζει. Επειδή είμαι κ εγώ ρεαλιστής, θέλω από τη μεριά μου να τον βοηθήσω να αλλάξουμε τα Δεδομένα για την πόλη μας και τους νέους που την πλαισιώνουν.

 

Ευαγγελία Σπυροπούλου (Λίτσα)

Ονομάζομαι  Ευαγγελία Σπυροπούλου (Λίτσα), του Γεωργίου και της Αναστασίας, γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1997 και έχω δύο αδέρφια. Έχω καταγωγή από το χωριό Αρτεμίσιο (Κακούρι), όπου και διαμένω. Έχω σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας στο ΙΕΚ Καλαμάτας και έχω κατά καιρούς εργαστεί σε διάφορα ξενοδοχεία όπως το Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Costa Navarino στην Πύλο.

Αποφάσισα να συμμετέχω στη «μάχη» των Δημοτικών εκλογών ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, δίπλα στον Νίκο Τσιαμούλο γιατί θεωρώ ότι ο αγώνας που κάνει για τον Δήμο μας είναι πραγματικά αξιόλογος και αποτελεσματικός. Η  πόλη μας είναι υποβαθμισμένη, ιδιαίτερα στην καθημερινότητα της και πιστεύω ότι για το Νίκο Τσιαμούλο αξίζει να αγωνιστούμε και να του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει τις σωστές αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που έχει ανάγκη ο τόπος για να αναδειχτεί.

 

Θανάσης Μπουρνάς

Ονομάζομαι Θανάσης Μπουρνάς, μέγαλωσα στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος με τη Ρούλα Αδάμη. Εργάσθηκα ως μηχανοδηγός στην  Τρενοσέ στον προαστιακό σιδηρόδρομο από όπου συνταξιοδοτήθηκα πρόσφατα. Ήμουν υποψήφιος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τον Νίκο Τσιαμούλο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα. Συμμετέχω ενεργά και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου γιατί είναι ένας άνθρωπος φρέσκος με όραμα και δυναμική, με καινούργιο ευθύ λόγο και πρακτική εργασιομανής, γνώστης της αυτοδιοικήσεως και με διάθεση πραγματικά να αλλάξει  τα δεδομένα. Αξίζει η πόλη  μας να γίνει καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας  και για όσους την επισκέπτονται. Της το χρωστάμε.

 

Ζαχαρίας Τσαμούλος 

Ονομάζομαι Ζαχαρίας Τσαμούλος του Στυλιανού και γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1970. Είμαι παντρεμένος με την Καγιάννη Άντζελα και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Είμαι έμπορος και βιοτέχνης στο επάγγελμα, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και με ενεργή παρουσία στο χώρο των αλουμινίων και την παραγωγή πλαστικών. Την τελευταία 5ετία αποτελώ μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής στο εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους Τρίπολης. 

Συμμετέχω στην ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια του ξάδερφου μου, λογιστή μου αλλά και ενός δικού μου ανθρώπου που αγωνίζεται  για την αναβάθμιση της  Τρίπολης ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της κακοδιαχείρισης και της αναποτελεσματικότητας στο Δήμο που τον έχουν καταντήσει ουραγό των εξελίξεων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.