Εκλογες 2019

Επίσκεψη Τζιούμη στις Ρίζες! (photos)

Επίσκεψη και συζήτηση με τους κατοίκους στις Ρίζες είχε την Κυριακή (13/5), ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αύριο" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Και εδώ οι κάτοικοι επεσήμαναν την απουσία του Δήμου από την καθημερινότητα τους.

Δρόμοι,φωτισμός,αδέσποτα και εδώ θεωρούνται από τους κατοίκους πολύ σημαντικά προβλήματα. Αγροτική οδοποιία δεν έχει γίνει ούτε ένα χιλιόμετρο Επιπλέον μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2016 αντιπλημμυρικά έργα δεν ξεκίνησαν ακόμη στην περιοχή τους,(πλην του μικρού έργου που έκανε η MOMA). 

Η αίσθηση της εγκατάλειψης από τον Δήμο, είναι διάχυτη και σε αυτή την περιοχή. 

Δεσμευθήκαμε για την βελτίωση των υποδομών , τη στήριξη της γεωργικής παραγωγής,προώθηση του έργου της Τάκας, την παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου στα χωριά σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον γενικότερα για την Τεγέα: την αναβάθμιση του πανηγυριού σε συνεργασία με τον Τεγεατικό, την ανάδειξη και προβολή της ιστορικής κι πολιτιστικής κληρονομιάς της Τεγέας, την δημιουργία μουσείου για τον Λαμπράκη με αναβάθμιση των εκδηλώσεων που γίνονται προς τιμή του.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.