Εκλογες 2019

Ο Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε χωριά της Αρκαδίας (photos)

Σε χωριά της Αρκαδίας πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη (15/05) ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

"Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, με μέλη του συνδυασμού μας, επισκεφθήκαμε χθες τα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι, Στενό. Συζητήσαμε  με τους κατοίκους, ακούσαμε τα τεράστια προβλήματα που για χρόνια παραμένουν άλυτα, αγροτικοί δρόμοι, αντιπλημμυρική προστασία,στήριξη της γεωργικής παραγωγής κλπ. Ειδικά το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι κρίσιμο  για τα χωριά αυτά, καθότι  υπέστησαν τα τελευταία χρόνια σοβαρότατες υλικές ζημιές από πλημμύρες. 

Παρ' όλες τις ζημιές όμως, ουσιαστικά  κανένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.  Δεσμευθήκαμε για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής, για την βελτίωση των υποδομών, αγροτικοί δρόμοι, καθαρισμοί χανδάκων,ρεμάτων κλπ. 

Απαιτείτε μία ολοκληρωμένη μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής και μία συνολική παρέμβαση ώστε να υπάρξει οριστική λύση του προβλήματος. 

 Δεσμευθήκαμε, επίσης για την αναβάθμιση της γιορτής κρασιού, με τριήμερες θεματικές εκδηλώσεις , η οποία θα οδηγήσει σε συστηματική προβολή του εξαιρετικού αυτού τοπικού προϊόντος του μοσχοφίλερου. "

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.