Εκλογες 2023

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κώστα Μπεντεβή (pics, vids)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

 Στοά Αθανασιάδη, Τρίπολη, Πέμπτη, 18 Μαϊου 2023

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Κώστας Μπεντεβής, πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση, το βράδυ της Πέμπτης, 18ης Μαϊου 2023, δίπλα στο Μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης.

Μιλώντας στους παρευρισκομένους, ο κ. Μπεντεβής παρουσίασε τις βασικές δεσμεύσεις του κόμματός του για την επόμενη τετραετία, ενώ έκανε κι ένα.."δηκτικό" σχόλιο για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις συνυποψηφίων του, λέγοντας πως "εμείς δεν έχουμε τηλεοπτικές celebrities και φωταγωγία, αλλά έχουμε εσάς".

Τον κ. Μπεντεβή, προλόγισε, τρόπον τινά, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Ψυχογιός

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του κ. Μπεντεβή στο χώρο της εκδήλωσης ήταν αρκετά φαντασμαγορική, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να τονιστεί το "ιδιάζον" φαινόμενο ταυτόχρονης διεξαγωγής δυο εκδηλώσεων από υποψηφίους του ιδίου κόμματος σε μια πόλη σαν την Τρίπολη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.