Συνεντευξεις

Γατσόπουλος στον 93.8: "Ακυρώθηκε η εκλογή Γιαννακόπουλου"

O Τάκης Γατσόπουλος μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για την ακύρωση της εκλογής του Νίκου Γιαννακόπουλου.

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα" στην Αρκαδία ανέφερε, πως σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία δημοσιεύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, ακυρώνεται η εκλογή του Νίκου Γιαννακόπουλου, περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη Τατούλη και τη θέση του παίρνει ο Θεόδωρος Ντάνος.

 

Η παράταξη είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη με αιτιολογία κατά της εκλογής του Νίκου Γιαννακόπουλου το γεγονός, πως δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, αφού είχε πάρει έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, άνω των 5.000 ευρώ ανά χρόνο, όπως ορίζει ο Νόμος. "Ο Γιαννακόπουλος είχε πάρει με 5 αναθέσεις έργα περίπου 400.000 ευρώ, ποσό που ξεπερνά κατά πολύ το όριο που θέτει ο νόμος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γατσόπουλος.

 

Τέλος ο Τάκης Γατσόπουλος απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το κατά πόσο πιστεύει πως η Περιφερειακή Αρχή δεν γνώριζε ένα τόσο σημαντικό κώλυμα ανέφερε: "Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει η Περιφερειακή Αρχή. Θεωρώ, πως η Περιφερειακή Αρχή με την εμπειρία της τόσα χρόνια, θα έπρεπε να το γνωρίζει".

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.