Συνεντευξεις

Τσιαμούλος στον 93.8: "Η ΔΕΥΑΤ και ο μισθός αντιπροέδρου"

Σε συνέντευξη του στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή Ραντεβού στις 12 με την Κατερίν α Κανέλλη μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

 

 

Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε αρχικά στον μισθό του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ Γιώργο Καρώνη. Ο Δήμος είχε αποστείλει στην αποκεντρωμένη την πρόταση για την μισθοδοσία του συγκεκριμένου προσώπου που ανερχόταν στα 1000 ευρώ. Αυτή η πρόταση απορρίφθηκε . Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν πως ήρθε νέα πρόταση για το μισθό του Γιώργου Καρώνη, μια πρόταση χιλίων διακοσίων ευρώ.

 

Στη συνέχεια ο Νίκος Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τις προσκλήσεις  των εγκαινίων του νεοσύστατου συλλόγου γυναικών "Αρτεμις". Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως παραξενεύτηκε, όταν είδε πως οι προσκλήσεις είχαν σταλεί από την ΚΕΔΗΤ και εξου και έθεσε ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με το ποιος πλήρωσε τα έξοδα αποστολής των προσκλήσεων. 

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.