Συνεντευξεις

Salto Mortale στον 93.8: ''Το ελληνόφωνο rock υπάρχει! Όχι όμως και η πολιτιστική αγκαλιά...'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Άστραψαν και βρόντηξαν οι Salto Mortale με τη μουσική τους, αλλά και με όσα είπαν στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου!!!

 

 

Παιδιά του τόπου μας, λάτρεις και άξιοι υπέρμαχοι του ελληνόφωνου rock, ο Θανάσης Αντωνόπουλος (φωνή και κιθάρα), ο Δημήτρης Μουργελάς (μπάσο), ο Γιώργος Μαρκόπουλος (κιθάρα) και ο Γιώργος Φούρος (drums) συγκεντρώθηκαν και ''έφτιαξαν'' τους Salto Mortale! 

Στο στούντιο του Αρκαδία 93.8, οι δύο εξ αυτών (Δημήτρης Μουργελάς και Γιώργος Μαρκόπουλος) έδωσαν ρυθμό και ένταση στην πρώτη εκπομπή του 2016 με rock ύφος, φυσικά! Μας μίλησαν για το νέο τους και πιο ώριμο τραγούδι με τίτλο ''Η νύχτα που σωπάσαν οι ποιητές''.

Μας μίλησαν για το ελληνόφωνο rock και τους εκπροσώπους του. Μας μίλησαν για τους δήθεν. Μας μίλησαν την ''πολιτιστική'' Τρίπολη και μας αποκάλυψαν, αν η πόλη κρατάει ή διώχνει τα παιδιά της! Αξίζει αυτή πόλη, να διεκδικεί -και πολύ περισσότερο να κερδίσει- τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021;

Ακούστε, όσα μας είπαν!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.