Συνεντευξεις

"Ανίσχυρος και άβουλος ο Πρωθυπουργός"

Ο γραμματέας των ειδικών κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Σπανάκης παραχώρησε συνέντευξη στον arcadia938 στο πλαίσιο της 4ης συνδιάσκεψής τους  που θα γίνει το Σάββατο 3/3 στο Μυστρά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπανάκης δήλωσε τα εξής:

"Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο στην 4η συνδιάσκεψη των στελεχών των ειδικών κομματικών οργανώσεων που γίνεται για όλη την Πελοπόννησο στον ιστορικό Μυστρά το Σάββατο και ώρα 17:00 προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσουμε τους πολίτες και να δώσουμε λύσεις.

 

Η Νέα Δημοκρατία, μέσα από τις ειδικές κομματικές οργανώσεις, κάνει πράξη την δέσμευση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα ανοιχτό κόμμα στην ελληνική κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για την επόμενη μέρα και καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν.

 

Πήραμε μία νέα πρωτοβουλία, να αναπτύξουμε τις ΕΚΟ, όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την περιφέρεια. Γίνατε δέκτες μίας επικοινωνιακής πολιτικής της Κυβέρνησης που μετά από τρία χρόνια αδιαφορίας, μέτρων και προχειρότητας, ήρθε τώρα να κάνει ένα επικοινωνιακό Συνέδριο στην Αρκαδία.

 

Ο επικοινωνιακός ανασχηματισμός,  έδειξε πόσο ανίσχυρος και άβουλος είναι πλέον ο Πρωθυπουργός- γιατί έγινε ένας ανασχηματισμός με αναγκαστικές αλλαγές -αλλά  έδειξε και ότι, ο αντίστροφος χρόνος για το τέλος αυτής της Κυβέρνησης έχει ξεκινήσει. Δεν θα αργήσουμε να έχουμε εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη όχι μόνο να επικρατήσει αλλά και να κυβερνήσει.

 

Στο Αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου κατεγράφη κάτι πολύ σημαντικό, ότι πρώτη φορά κατέβηκε Πρωθυπουργός στην Αρκαδία και είχαμε δακρυγόνα. Αυτά είναι άσχημα γεγονότα."

 

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.