Συνεντευξεις

"Απαραίτητος ο εμβολιασμός για την Ιλαρά"

Στον arcadia938 και την εκπομπή "'Ει εσείς οι απέξω" μίλησε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρος Τομάρας ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα κρούσματα ιλαράς που είχαμε στην Τρίπολη.

Ο κ. Τομάρας τόνισε, επίσης ότι:

"Ο Διοικητής έχει την ευθύνη για όλα ακόμα και για τις παραλήψεις των άλλων. Με τη συνεργασία όλων, πρέπει να ανταποκριθούμε.

Όσον αφορά τα κρούσματα ιλαράς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στο νοσοκομείο είχαμε 11 τέτοια τον περασμένο Νοέμβριο και τον ίδιο αριθμό περίπου τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται μόνο μία γυναίκα. Το εμβόλιο δίνεται δωρεάν και πρέπει όλοι να το κάνουν. Πολύ σημαντικό είναι και το θέμα της ατομικής υγιεινής.

Ο όρος Περιφερειακό Νοσοκομείο δεν υπάρχει... Έχει καταργηθεί από νομικής απόψεως ο όρος αυτός. Εμείς είχαμε δυο νοσοκομεία το Ψυχιατρικό και το Παναρκαδικό. Αυτή τη στιγμή έχουν ενωθεί. Έχουμε 420 κλίνες στο νοσοκομείο και 150 είναι οι δομές στο ψυχιατρικό. Είμαστε ήδη αυτό που λέγανε παλιά "Περιφερειακό".

Έχουμε μεριμνήσει για να έχουμε νέες ειδικότητες. Αυτή τη στιγμή έχουν δρομολογηθεί τέσσερις νέες ειδικότητες, αυτές του δερματολόγου και ενδοκρινολόγου ενώ αργότερα αναμένουμε γαστρεντερολόγο και ρευματολόγο."

 

Aκούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τομάρα

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.