Συνεντευξεις

Πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της Τρίπολης (HXHTIKO)

Συνέντευξη από το μπλόκο της Νεστάνης παραχώρησε την Τρίτη (27/01) στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη ο πρόεδρος του αγροτικού και κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας Θανάσης Τσιοτίνας.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Είμαστε μια δύναμη των 70 τρακτέρ και δεκάδες αγρότες. Την Τρίτη (27/01) κλείσαμε για δυο ώρες την έξοδο της Νεστάνης και την Τετάρτη (28/01) θα κάνουμε μια πορεία με τρακτέρ μέσα στην πόλη. Η πορεία μας θα ξεκινήσει από τα γραφεία του ΟΓΑ και θα καταλήξει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου".

 

"Οι οδηγοί σταμάτησαν στο μπλόκο μας κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού και μάλιστα κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα τους για να συζητήσουν μαζί μας".

 

"Ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει και καταλαβαίνει τι γίνεται". 

 

"Η επόμενη δράση μας είναι στην Τρίπολη. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμό δρόμου στο μπλόκο της Νεστάνης".

 

"Στην Αρκαδία το κλίμα και η μορφολογία του εδάφους είναι περίεργα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην περιοχή μας, όπως η υποβάθμιση τοπικών ΠΟΠ προϊόντων και το θέμα του βιοαερίου που αποτελεί μια βόμβα για τον κάμπο της Μαντινείας. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι η Τάκα και η μη αξιοποίηση της".

 

Περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.