Συνεντευξεις

Αθανασοπούλου στον 93.8: ''Αγκαλιάζουμε το θηλασμό και ενημερωνόμαστε σωστά!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Πάνω Στην 'Ωρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου, μίλησε η Ζωή Αθανασοπούλου, μέλος της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Αρκαδίας, με αφορμή την ενημερωτική ημερίδα της Κυριακης 31/01, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

 

 

Στο Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 31/01, θα μιλήσει η Κορίνα Μουζάκη, πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού , για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θηλάζουσες μανούλες. Στο θέμα μας κατατόπισε η Ζωή Αθανασοπούλου, μέλος της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Αρκαδίας. Ποια η σημασία του θηλασμού για το βρέφος και τη μητέρα; Αυξάνεται η ανταπόκριση του κόσμου, όσον αφορά στο θηλασμό ως επιλογή; Ποιες οι ανάγκες των νέων μητέρων; Τι χρειάζεται, να γνωρίζουν οι θηλάζουσες και το περιβάλλον τους; Γιατί τις τελευταίες δεκαετίες είχε μπει ''στον πάγο'' αυτή η διαδικασία;

Ακούστε, όσα μας ειπε! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.