Συνεντευξεις

Γιαννακούρας στον 93.8: "Οι εξελίξεις για το Βοσυνιώτειο..." (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το Βοσυνιώτειο ίδρυμα και τα προβλήματα λειτουργίας του μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή Όλα Τώρα με την Τόνια Μεγρέμη ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας.

 

 

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/09) στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, συζητήθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις, προκειμένου να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα ο βρεφονηπιακός σταθμός του Βοσυνιώτειου.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Αριστείδης Μπρουμάς, εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Αρκαδίας, η προϊσταμένη του Βοσυνιώτειου, καθώς και η προϊσταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας.

 

"Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 34 μήνες και γι αυτό αναζητήσαμε λύσεις, όπως για παράδειγμα να μπορέσει ο σταθμός να επιτελέσει και επιπλέον κοινωνικό έργο, ίσως με την παρασκευή γευμάτων για απόρους, για να μπορέσουμε να τον ενισχύσουμε και εμείς με κάποια επιχορήγηση", δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

 

Σήμερα εξασφαλίστηκε και το ποσό των 75.000 ευρώ από την τακτική επιχορήγηση του κράτους - για την πρώτη δόση του 2015 -  για να καλυφθούν οι ανάγκες του σταθμού στο ΙΚΑ και ίσως κάποια από τα χρήματα να δοθούν στις εργαζόμενες.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου την Τετάρτη σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τον Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή.

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.