Συνεντευξεις

"Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!" (ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στον "αέρα" του Αρκαδία 93.8, με αφορμή την "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Τροχαία Ατυχήματα", ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης, μίλησε για τους Έλληνες και Ευρωπαίους οδηγούς!

Κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Οκτώβρη, "γιορτάζεται" η "Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Τροχαία Ατυχήματα" σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

"Δωδέκατη χρονιά η φετινή για την Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Τροχαία Ατυχήματα, με την πρωτοβουλία να ανήκει στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". Διοργανώνεται σε 30 πόλεις στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν είναι ανάμεσά τους η Τρίπολη! Μακάρι να μην ήταν απαραίτητη τέτοια διοργάνωση στην περιοχή μας, αλλά χρειάζεται σε όλες τις περιοχές..." επισημαίνει στην έναρξη κιόλας της συνέντευξης ο γνωστός και διακεκριμένος δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Το μήνυμα της ευρωπαϊκής δράσης είναι, ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί! Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένας στους τέσσερεις θανάτους οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ. Το πρόβλημα με τα τροχαία είναι μεγάλο. Στη χώρα μας, ένας με δύο άνθρωποι καθημερινά χάνουν τη ζωή τους... Ενώ, όμως, κάποιοι Ευρωπαίοι (π.χ. Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί κτλ) πίνουν περισσότερο από τους Έλληνες. Αυτοί, όμως, δεν μπαίνουν μετά στο αμάξι να οδηγήσουν! Έχουν συνειδητοποιήσει, ότι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!" είπε στη συνέχεια ο κ. Πουρναράκης.

Ακούστε όλη την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Τάκη Πουρναράκη, συντονιστείτε στον "Αρκαδία 938" για να ακούτε κάθε μέρα τα μηνύματά του και διαβάστε στο arcadia938.gr και τη στήλη "Προσοχή Στον Δρόμο" τις πολύτιμες συμβουλές του γνωστού δημοσιογράφου για την ασφαλή οδήγηση!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.