Συνεντευξεις

Tρουπής: Η πολιτική αστάθεια βλάπτει τις επιχειρήσεις (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στον arcadia 93.8 την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής

 

Ο κ. Τρουπής, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα πορευθεί στα "χνάρια" της προηγούμενης- η οποία, ως γνωστόν, είχε επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Μπουντρούκα-, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του πρώην Προέδρου.

 

Επιπρόσθετα, ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο μελλοντικό σχεδιασμό δράσεων από την πλευρά του φορέα και ειδικά στο θέμα της δημιουργίας σύγχρονου και λειτουργικού εκθεσιακού χώρου στην περιοχή της Τρίπολης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει γενικότερα την πολιτική κατάσταση στη χώρα, τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει στους επιχειρηματίες.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τρουπή στον Γιώργο Ηλιόπουλο..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.