Συνεντευξεις

"Κάθε χρόνο μένουμε άφωνοι με τη συμμετοχή του κόσμου!" (ηχητικό)

Για τις προετοιμασίες των Λαγκαδίων ενόψει του 12ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού μίλησε στον Αρκαδία 938 ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Σταύρος Τερζής.

Στις 10 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 12ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι στα γραφικά Λαγκάδια και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Σταύρος Τερζής, μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για τις προετοιμασίες και τη "φιλοσοφία" του Λαγκαδιανού Καρναβαλιού.

"Δεν είναι ένα απλό καρναβάλι, όπως αυτά που βλέπουμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Στο Λαγκαδιανό Καρναβάλι συνδέουμε τους αρχαϊκούς μύθους με την παράδοση και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα καρναβάλια, που παρουσιάζονται σε πόλεις, όπως π.χ. αυτό της Πάτρας. Συνεργαζόμαστε πολλά άτομα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο κάθε χρόνο είναι και καλύτερο! Και φέτος, θα έχουμε περισσότερες εκπλήξεις και ιδέες!" μας λέει ο πρόεδρος του ΣΥ.ΝΕ.ΛΑ. (Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων)

Ο Σταύρος Τερζής αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των μονίμων κατοίκων αλλά, κυρίως, των επισκεπτών καθώς και στην ασφάλεια, η οποία δεν απουσιάζει παρά την πολυκοσμία: "Κάθε χρόνο μένουμε άφωνοι με τη συμμετοχή του κόσμου στο Καρναβάλι μας! Κι όταν βοηθάει κι ο καιρός, τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες μας! Ακριβώς, όμως, επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα το τριήμερο της Αποκριάς στον τόπο μας, εξασφαλίζουμε με κάθε τρόπο την ήρεμη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Προσέχουμε, ποιους φιλοξενούμε στο παλιό σχολείο (διατίθεται ως χώρος διανυκτέρευσης για επισκέπτες) και ελέγχουμε σε όλη την έκταση των Λαγκαδίων την κατάσταση, έτσι ώστε να μη σημειωθούν "παρεκτροπές". Θέλουμε να περνούν όλοι καλά και να είναι ασφαλείς!"

Ο Σταύρος Τερζής αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια των Λαγκαδιανών, ώστε να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι, στην πληρότητα των καταλυμάτων, στις προσδοκίες των διοργανωτών και στη σημασία της αναβίωσης των αρκαδικών μύθων!

Θυμηθείτε εδώ την επιτυχία του 11ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού!

Ακούστε σε λίγο όλα, όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥ.ΝΕ.ΛΑ. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.