Συνεντευξεις

Τσιαμούλος: Ο Δήμαρχος δεν ακούει τους πολίτες! (video)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τσιαμούλος, την πρώτη Φεβρουαρίου 2019

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" εστίασε, μεταξύ άλλων, στην επαναφορά της αξιοπιστίας μεταξύ Δήμου και πολιτών, χαρακτηρίζοντάς την ως "βασικό στόχο" της δικής του μετεκλογικής πρακτικής.

 

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχουν σοβαρές ευθύνες της Κυβέρνησης η οποία αφήνει "ασύδοτη" μια Δημοτική Αρχή, όπως αυτή της Τρίπολης, χωρίς να υπάρχουν νομικές συνέπειες για τις πράξεις ή παραλείψεις της.

 

Κατά τον κ. Τσιαμούλο, το "πολιτικό κλίμα" δημιουργεί απογοήτευση και απροθυμία συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, πράγμα επικίνδυνο και για το ίδιο το πολίτευμα.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Τσιαμούλος θα προχωρήσει, το βράδυ της πρώτης Φεβρουαρίου, σε φωταγώγηση του εκλογικού του κέντρου, ουσιαστικά "εγκαινιάζοντας" και επίσημα την προεκλογική περίοδο.

 

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Τσιαμούλου..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.