Συνεντευξεις

Μπαλάφας στον 93.8: ''Αν έχουμε αγάπη, θα τα καταφέρουμε!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ''Πάνω Στην Ώρα'' μίλησε ο Λεωνίδας Μπαλάφας, λίγες ώρες πριν τη live εμφάνισή του στη ''Φωλιά του ΚούΚου''.

 

 

Το Λεωνίδα Μπαλάφα τον γνωρίσαμε ευρέως το 2006, μέσα από το Fame Story 4. Μέχρι τότε, έκανε κάποιες εμφανίσεις και ασχολούνταν με την αγάπη του: τη μουσική και το τραγούδι! Από το 2007, και έχοντας αποκτήσει δημοσιότητα πλέον, δισκογραφεί και κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα από το φιλόμουσο κοινό. Απόψε, Τετάρτη 02/03/2016, λίγο πριν την ολοκλήρωση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο ''Λίκνο'', έρχεται στη μουσική σκηνή της Τρίπολης ''Η Φωλιά του ΚούΚου'', για να μοιραστεί μαζί μας αυτό, που ξέρει: ένα μουσικό ταξίδι! Πώς έγινε, όμως, μέρος του προγράμματός του η Τρίπολη; Τι πιστεύει για την τελευταία του επιτυχία ''Να σταθώ στα πόδια μου''; Βρίσκει κάτι κοινό ανάμεσα στις σχέση πολιτών-κράτους και δυο ερωτικών συντρόφων; Με τι παρομοίασε την κατάσταση, που βιώνουμε και με τι χρώματα βλέπει το μέλλον;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.