Συνεντευξεις

"Οι πολίτες θα γυρίσουν την πλάτη στον Τατούλη" (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου για την Αρκαδία, κ. Μανώλη Σκαντζού, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στον arcadia 93.8.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και υποψήφιος με την Περιφερειακή παράταξη "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο"- η οποία έχει ως επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Νίκα-, κ. Μανώλης Σκαντζός μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" σχετικά με τα διακυβεύματα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σκαντζός τόνισε πως ο νυν Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης, βρίσκεται σε "πολιτική απομόνωση", γεγονός που τον αναγκάζει να "εφευρίσκει ιδεολογήματα γιατί δεν έχει παράξει τίποτε."

 

Ιδιαίτερα "καυστικός" ήταν ο κ. Σκαντζός όσον αφορά την πρόσφατη διακαναλική συνέντευξη του κ. Τατούλη, την οποία χαρακτήρισε " εμφανώς προκατασκευασμένη".

 

Επιπρόσθετα, ο υποψήφιος με την παράταξη του κ. Νίκα, υποστήριξε πως οι Περιφερειακές παρατάξεις πρέπει να συνεργάζονται και να στηρίζονται από κόμματα, ενώ, όσον αφορά την Πελοπόννησο-αλλά και την Αρκαδία-  περιέγραψε με "μελανά" χρώματα τη σημερινή κατάσταση, εστιάζοντας στην εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα και τα μηδαμινά τουριστικά έσοδα.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σκαντζού εδώ..

 

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.