Συνεντευξεις

"Δεν είναι ώρα για νέους πειραματισμούς!" (video)

Συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, στον arcadia 93.8, την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη", προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", μίλησε για την "επόμενη μέρα" του Δήμου Τρίπολης και επεσήμανε πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του προτείνουν "λύσεις και όχι θεωρητικές προσεγγίσεις".

 

Παράλληλα, περιέγραψε τις προτεραιότητές του όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις υποδομές της, είτε με τη λειτουργία του ίδιου του Δήμου.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε πως άμεσα μπορούν να διευθετηθούν προβλήματα όπως η ελεγχόμενη στάθμευση, η κατάσταση του οδικού δικτύου, η οργάνωση των πολιτιστικών υποδομών και εκδηλώσεων, η επαναφορά της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου σε "κανονική λειτουργία", η ολοκλήρωση έργων ύδρευσης αλλά και η αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας του Δήμου-αναφέροντας το παράδειγμα της Βίλας Τουρκοβασίλη.

 

Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε πως θα εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πλάνο, σε βάθος χρόνου, για να αξιοποιηθούν τόσο οι δυνατότητες που δίνονται από χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. όσο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Τρίπολης.

 

Όσον αφορά θέματα της επικαιρότητας, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε "απορία" για δηλώσεις συνυποψηφίων του οι οποίοι "υπόσχονται" να εισαγάγουν στην πόλη υποδομές  που ήδη υπάρχουν- όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο ή το Κοινωνικό Οδοντιατρείο-, ενώ όσον αφορά δημοσκόπηση η οποία δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, δήλωσε πως δεν θα την σχολιάσει επί της ουσίας, χαρακτηρίζοντας "παγκόσμια πρωτοτυπία" να προχωρά μια παράταξη σε τέτοιου είδους δημοσιοποίηση. Μάλιστα, ανέφερε πως,προφανώς, αυτό φανερώνει "ανασφάλεια".

 

 Ο κ. Σμυρνιώτης έκανε ειδική μνεία και  στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, την στάση του νυν Δημάρχου κ. Παυλή σχετικά με αυτό αλλά και τις "μελανές" προοπτικές που διαφαίνονται για την πόλη της Τρίπολης. 

 

Τέλος, σε ερώτηση για  τη μη δημοσιοποίηση μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του νυν Δημάρχου Τρίπολης, ο κ. Σμυρνιώτης απάντησε "σιβυλλικά": "Θα τα πούμε στις 5 Μαΐου"..Να σημειώσουμε πως η πέμπτη ημέρα του Μαΐου αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις τοπικές εκλογές, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξή τους.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη εδώ..  

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.