Συνεντευξεις

"Δεν υπάρχει δικαιολογία για υψηλή ταχύτητα μέσα στην πόλη!" (ηχητικό)

Για τις αιτίες, που προκαλούν τροχαία και την οδηγική παραβατικότητα μέσα στις πόλεις μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Τάκης Πουρναράκης.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/04) σημειώθηκε τροχαίο στο οδικό δίκτυο Ηρακλείου - Μοιρών στην Κρήτη, από το οποίο ο 20χρονος οδηγός μεταφέρθηκε βαριάτραυματισμενος στο νοσοκομείο, ενώ η συνομήλικη συνοδηγός έχασε τη ζωή της. Το όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, προσέκρουσε στο στηθαίο, που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

 

Στην Τρίπολη, νωρίς το πρωί της Κυριακής (22/04), οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στη βιτρίνα καταστήματος. Από το ατύχημα ο οδηγός έφερε ελαφριά τραύματα. 

 

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον οδηγό, ο οποίος αυξάνει ταχύτητα μέσα στην πόλη -ή αποφασίζει να κάνει ελιγμούς! Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Τι θέλει να αποδείξει ο οδηγός, που συμπεριφέρεται έτσι και σε ποιον;" λέει μεταξύ άλλων -και με αφορμή το παραπάνω τροχαίο στην Τρίπολη- στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Αναφορικά με το θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη, ο κ. Πουρναράκης επεσήμανε για ακόμα μία φορά την αναγκαιότητα για σωστή οδηγική συμπεριφορά, αλλά δεν ξέχασε να επισημάνει και τις ευθύνες των υπηρεσιών, που σχεδιάζουν, εγκρίνουν και προχωρούν στην υλοποίηση επικίνδυνων έργων, όπως αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία από την Κρήτη και που στοίχισε τη ζωή σε μία 20χρονη...

Ακούτε τον Τάκη Πουρναράκη κάθε μέρα από τον "Αρκαδία 938" και διαβάζεται τα μηνύματά του στη στήλη του "arcadia938.gr" "Προσοχή Στο Δρόμο".

Ακούστε αργότερα τη συνέντευξη...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.