Συνεντευξεις

Πώς αντιμετωπίζω την οδήγηση σε αντίθετο ρεύμα; (ηχητικό)

Για την υπερβολική ταχύτητα, την οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αλλά και την αντιμετώπιση του οχήματος, που κινείται αντίθετα στο ρεύμα μας, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Τάκης Πουρναράκης.

Δυστυχώς, ούτε το φετινό Πάσχα πέρασε αναίμακτο... Αρκετά τα τροχαία, που σημειώθηκαν, με κάποια από αυτά να έχουν στοιχίσει τη ζωή σε κάποιους οδηγούς ή συνεπιβαίνοντες...

"Όταν αντιλαμβανόμαστε, ότι κάποιος οδηγεί αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας μας, το πρώτο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε αμέσως φρένο. Αυτό από μόνο του, θα ελαχιστοποιήσει τις όποιες συνέπειες! Η επόμενη κίνηση είναι να αλλάξουμε λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε να αποφύγουμε τη σύγκρουση. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει την τήρηση των κανόνων ασφαλείας (όριο ταχύτητας, τήρηση σωστών αποστάσεων από τα προπορευόμενα οχήματα, παραχώρηση προτεραιότητας σε αυτόν που επιχειρεί τέτοιο ελιγμό)" τονίζει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Πώς διαχειριζόμαστε, όμως, ένα τέτοιο περιστατικό, όταν δεν υπάρχει χώρος και συνεργασία από τους υπόλοιπους οδηγούς; 

Ακούτε τον Τάκη Πουρναράκη κάθε μέρα μέσα από τον "Αρκαδία 938" και διαβάζετε τα μηνύματά του στη στήλη του arcadia938.gr "Προσοχή Στο Δρόμο".

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.