Συνεντευξεις

Κατοικίδιο ή αδέσποτο μέσα στο αυτοκίνητο! (ηχητικό)

Για την ασφαλή μεταφορά των δεσποζόμενων ή αδέσποτων ζώων με το αυτοκίνητο μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Όταν μεταφέρουμε κάποιο ζώο με το αυτοκίνητο, όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται, πρέπει να του φοράμε ζώνη ασφαλείας. Μάλιστα, σε καταστήματα για κατοικίδια ζώα υπάρχουν και οι ανάλογες ζώνες, οι οποίες προσαρμόζονται στην ήδη υπάρχουσα του οχήματος. Και φυσικά, απαγορεύεται η μεταφορά κάποιου ζώου στη θέση του συνοδηγού! Αυστηρά, στα πίσω καθίσματα και κάποια από αυτά σε ειδικό κουτί μεταφοράς!" τονίζει μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Ο κ. Πουρναράκης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η περιοχή του Λεβιδίου -μεταξύ άλλων του δήμου Τρίπολης- με τα αδέσποτα και τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά -στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για 4 κουτάβια τσοπανόσκυλα. Τα κουτάβια, μετά από έκκληση του κ. Πουρναράκη, περισυνελέγησαν από τον δήμο Τρίπολης και μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο, όπου τους παράσχονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για υιοθεσία!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.