Συνεντευξεις

Έντομα και οδήγηση - Καθαρισμός αερισμού οχήματος (ηχητικό)

Για το τσίμπημα από έντομο την ώρα της οδήγησης και τον καθαρισμό του συστήματος αερισμού του αυτοκινήτου, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Προτεραιότητά μας, αν μπει και/ή μας τσιμπήσει έντομο μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου μας, είναι να σταματήσουμε με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου. Αν, δε, είμαστε μοτοσικλετιστές ή ποδηλάτες, οφείλουμε να φοράμε ρούχα, τα οποία καλύπτουν όλα τα σημεία του σώματός μας, ώστε να μην μπει κάτω από αυτά το έντομο. Οι δεύτεροι (ποδηλάτες) πρέπει να φορούν και τα ειδικά γυαλιά, που μοιάζουν με μάσκα" επισημαίνει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Όταν οδηγούμε με μεγάλη ταχύτητα, έχουμε κλειστά παράθυρα και κάνουμε χρήση του συστήματος αερισμού του οχήματός μας. Αυτό, βέβαια, καθιστά απαραίτητη την τακτική φροντίδα του συστήματος, δηλαδή τον καθαρισμό του μία φορά τον χρόνο. Μάλιστα, αυτή την εποχή, πολλά συνεργεία κάνουν προσφορές για δωρεάν τεχνικούς ελέγχους" προσθέτει ο κύριος Πουρναράκης.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Πουρναράκης σχολίασε τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας.

 

Ακούτε τον Τάκη Πουρναράκη καθημερινά μέσα από τον "Αρκαδία 938" και τον διαβάζετε κάθε μέρα στη στήλη του arcadia938.gr "Προσοχή Στο Δρόμο".

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.