Συνεντευξεις

Βλάσης: Σίγουρη νίκη του κ. Νίκα για την Περιφέρεια! (video)

Σφοδρή επίθεση του βουλευτή ΝΔ για την Αρκαδία, Κώστα Βλάση, εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Στον "Αρκαδία 938" φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας για την Αρκαδία, Κώστας Βλάσης, και μίλησε για την πολιτική της ΝΔ, τις δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις εργασιακές συνθήκες και την εθνική οικονομία, την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη.

"Η Αρκαδία έχει ανάγκη την ανάπτυξη περισσότερο από ποτέ. Έχει μείνει αρκετά "πίσω" η ιστορική μας Αρκαδία από τουρισμό και οικονομία. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα και με όρεξη να αλλάξουμε την παρούσα κατάσταση. Θέλουμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη του ταλαιπωρημένου Έλληνα πολίτη, που τα τελευταία χρόνια, πραγματικά, υποφέρει από τα οικονομικά μέτρα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάσης.

Για τον κ. Πέτρο Τατούλη

"Ο απερχόμενος περιφερειάρχης έχει διατελέσει 30 χρόνια πολιτικός. Τα 20 στη Βουλή και τα τελευταία 10 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τι έχει κάνει για την Περιφέρεια όμως; Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την πολιτική. Δεν είναι τρόπος λειτουργίας οι απευθείας αναθέσεις έργων σε οικογενειακά πρόσωπα. Έρχονται εκλογές και η Τρίπολη τώρα "βλέπει" έργα από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή. "

Για τα εργασιακά ζητήματα

"Η επταήμερη απασχόληση, που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, "πατάει" πάνω στο εργασιακό μοντέλο της εταιρίας "Παπαστράτος". Στόχος είναι η πρόσληψη περισσότερων εργαζομένων, άρα και η μείωση της ανεργίας. Βέβαια, πρέπει να μειωθούν και οι φόροι, οι οποίοι καθιστούν πολύ δύσκολη την επιβίωση μίας επιχείρησης. Δεν μπορεί ο σύγχρονος Έλληνας να ζει με επιδόματα και προεκλογικές παροχές."

Για τις περιφερειακές εκλογές

"Ο κ. Νίκας είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Έχει δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τον Δήμο Καλαμάτας και τα έργα του έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του δήμου του. Δεν μπορώ να γνωρίζω το αποτέλεσμα, αλλά είμαι σίγουρος για τη νίκη του κ. Νίκα στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου. Η λύση στις ανάγκες του τόπου δε χρειάζεται χρωματικούς περιορισμούς. Όσο για ενδεχόμενη συνεργασία του κ. Νίκα με τον κ. Δέδε, επαναλαμβάνω ότι πάνω απ' όλα βάζουμε το καλό του τόπου και δε σταματάμε σε χρωματικούς περιορισμούς." 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.