Συνεντευξεις

Γούργαρης: Οι "κολλημένοι" με την καρέκλα.. (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, με την παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης", κ. Ευάγγελου Γούργαρη.

 

O κ. Γούργαρης βρέθηκε στο στούντιο του arcadia 93.8, για λογαριασμό της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και ανέπτυξε τις βασικές θέσεις της παράταξής του, που πρόσκειται στο Κ.Κ. Ελλάδος.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι υπόλοιποι έξι υποψήφιοι για το δημαρχιακό "θώκο" κινούνται στην ίδια πολιτική κατεύθυνση, αυτή του εναγκαλισμού με τα "οικονομικά συμφέροντα" που εκμεταλλεύονται, διαχρονικά, τους δημότες, τάζοντας "λαγούς με πετραχήλια".

 

Μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, ο κ. Γούργαρης προσπάθησε ν' "αποδομήσει" το λεγόμενο "αστικό πολιτικό σύστημα", όπως αυτό εκφράζεται και στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης στην Τρίπολη.

 

Ουσιαστικά, ο υποψήφιος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" χαρακτήρισε "ίδιους ως σταγόνες νερού" τους συνυποψηφίους του, αναφέροντας πως όλοι έχουν "υπηρετήσει", σταθερά, μια πολιτική αντιλαϊκή στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

 

Παράλληλα, ο κ. Γούργαρης απέκλεισε το γεγονός να ευσταθούν οι δηλώσεις του νυν Δημάρχου, κ. Παυλή, περί εξασφάλισης κονδυλίων πολλών εκατομμυρίων για την πόλη, στηλιτεύοντας και όσα έργα ήδη υλοποιούνται ως "προεκλογικού χαρακτήρα".

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γούργαρη εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.