Συνεντευξεις

H Νατάσσα Μποφίλιου στον "Αρκαδία 93.8" (ηχητικό)

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μετά από μία καταπληκτική χρονιά, θα ταξιδέψει με τα "Ελληνικά διάφορα, Βεράντα 2019" την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Λεβίδι για μία μοναδική παράσταση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια φιλοξενήθηκε, τηλεφωνικά, σήμερα στη συχνότητα του Radio Arcadia 93.8 και στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Ώρα κοινής ΦΑΣΑΡΙΑΣ" μιλώντας για την παράσταση.

"Η φετινή παράσταση είναι μια απόπειρα που κάναμε με τα παιδιά (Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο) να επιστρέψουμε σε πράγματα που μας διαμόρφωσαν αισθητικά και καλλιτεχνικά, εν αναμονή του καινούργιου μας άλμπουμ.

Όλη αυτή η διαδικασία μας έκανε να νιώσουμε λίγο την ανάγκη να θυμηθούμε τι ήταν αυτό που μας κινητοποιούσε όταν ήμασταν σε μια πιο αθώα εποχή και τι ήταν αυτό που μας κινητοποίησε και μας έκανε να ασχοληθούμε με αυτό που λέγεται ελληνική μουσική!"

Από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του '60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των '80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του '90, έβαλαν στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.