Συνεντευξεις

Κυνηγοί και κτηνοτρόφοι "κάνουλα παραγωγής αδέσποτων" (ηχητικό)

Για τις εξελίξεις αναφορικά με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ζαφειράκης.

"Επιθυμία μας είναι να μπουν όλα σε σωστή σειρά. [...] Αρκεί να σας πω, ότι το 2018 σύμφωνα με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο σημειώθηκαν 46 επιθέσεις - δαγκώματα από αδέσποτα και μέχρι τον 06/2019 σημειώθηκαν 43" επεσήμανε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Ζαφειράκης Γιώργος.

Ο κ. Ζαφειράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις μέχρι τώρα συζητήσεις μεταξύ φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης και δήμου Τρίπολης, τη σύσταση της πενταμελούς επιτροπής, που ορίζει ο νόμος για τη διαχείριση των αδέσποτων στους δήμους, μίλησε για τους "παθολογικούς" φιλόζωους αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο "πρέπει να κλείσουμε την κάνουλα παραγωγής αδέσποτων" - με αναφορά στους κυνηγούς και τους κτηνοτρόφους ως μεγαλύτερη "πηγή" αδέσποτων στον δήμο μας.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την πρώτη επίσημη τοποθέτηση του δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, μέσω του "Αρκαδία 938" για τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.