Συνεντευξεις

Τρίπολη: Γαμπροί ψάχνουν...νύφες στο Μαλλιαροπούλειο (video)

Συνέντευξη της Προέδρου της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης, κ. Αντωνίας Μπαντούνα, στον arcadia 938.

Tη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, ξεκινούν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο και με την αφορμή αυτή, η Πρόεδρος της Ομάδας, κ. Αντωνία Μπαντούνα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

Το έργο που θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα είναι, ουσιαστικά, "συρραφή" τριών κωμικών μονοπράκτων, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων που γράφτηκαν και παρουσιάστηκαν μετά τη σύσταση του Ελληνικού κράτους. Πρόκειται για τον "Αγροικογιάννη" του Α. Ρίζου-Ραγκαβή, τον "Λεπρέντη" του Μ. Χουρμούζη και την "Βεγγέρα" του Η. Καπετανάκη.

Η κοινή τους θεματολογία έδωσε και τον τίτλο της παράστασης: "Γαμβρός άνευ νύμφης εις τριπλούν..." Οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά, με ώρα έναρξης την ενάτη βραδινή, από τις 14 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου μία ώρα και πενήντα λεπτά- με διάλειμμα μεταξύ δευτέρου και τρίτου μέρους. Η είσοδος τιμάται στα 10 ευρώ, ενώ για ανηλίκους, φοιτητές, ανέργους και Αμέα η τιμή είναι 5 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται στο φουαγιέ του θεάτρου καθημερινά από τις 12:00-13:30 και από τις 19:00-20:30. Επίσης, μπορεί κάποιος να "κλείσει" θέσεις τηλεφωνικά στο 2710-233111.

Δείτε τι μας είπε η κ. Μπαντούνα για την παράσταση εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.