Συνεντευξεις

Τρουπής: Μόνο με τη συνεργασία όλων θα πάμε μπροστά (video)

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, στην εκπομπή "Ει εσείς οι απ' έξω" του arcadia 938, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Η "Πελοπόννησος EXPO", το μεγάλο συνεδριακό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Αρκαδία από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, αποτέλεσε την αφορμή της παρουσίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Τρουπή, στο στούντιο του arcadia 938.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο, ο κ. Τρουπής, πέρα από την έκθεση, αναφέρθηκε στην τοπική οικονομία και τις αναπτυξιακές της προοπτικές, την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων με την οικονομία Θεσμών προκειμένου να βρει η Αρκαδία και η Πελοπόννησος το "δρόμο" της, ενώ επανέλαβε πως πάγιος και βασικός στόχος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι η δημιουργία μόνιμου μεγάλου εκθεσιακού χώρου στην Αρκαδία.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη  του κ. Τρουπή..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.