Συνεντευξεις

"Μου άρεσε να μεταμορφώνομαι από μικρή" (ηχητικό)

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" λίγες μέρες πριν τη θεατρική παράσταση "Το παγκάκι", που θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη τη Δευτέρα (25/11).

"Μου αρέσει να μεταμορφώνομαι! Από μικρή μου άρεσε να αλλάζω και να μη με αναγνωρίζουν! ...Είμαι 27 χρόνια στον χώρο, δεν έχω σταματήσει ποτέ να εργάζομαι και, ακόμα και σε περιόδους κάνω ταυτόχρονα και τρεις και τέσσερις δουλειές, χαίρομαι να μην καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ σε όλα!" αποκαλύπτει η ηθοποιός, Φωτεινή Μπαξεβάνη, μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα", λίγες μόλις ημέρες πριν από τη θεατρική παράσταση "Το παγκάκι", που θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

"Μεγάλη μου τιμή, που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Κιμούλη, τον μεγάλο αυτόν ηθοποιό!" προσθέτει η κυρία Μπαξεβάνη...

Γιατί είναι επίκαιρο το έργο αυτό, το οποίο γράφτηκε το 1983; Πώς μπορούν δύο άνθρωποι να είναι μαζί; Τι κάνουμε για να αρέσουμε στον άλλο; Πώς μπορούμε να είμαστε αληθινοί στις σχέσεις; Γιατί επέλεξε αυτό το έργο ο Γιώργος Κιμούλης;

Τι ετοιμάζει -σε επαγγελματικό επίπεδο- η κυρία Μπαξεβάνη και τι θέλει να παρουσιάσει στην Τρίπολη; Ποια τα μηνύματα που λαμβάνει με τις παραστάσεις στο εξωτερικό;

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.