Συνεντευξεις

Μεντή: "Να γίνουμε όλοι μία ομάδα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης Εύη Μεντή, στον Ράδιο Αρκαδία 93,8 και στην εκπομπή "3City στις 3" (Δευτέρα - Πέμπτη/ 15:00 - 16:00).

Αφορμή της συνέντευξης, η εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο (αμφιθέατρο) και ώρα 18:00, από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης.

"Η μαγισσούλα των Χριστουγέννων στη Χώρα του χιονιού και των πάγων", έρχεται στην Τρίπολη για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Η μαγισσούλα είναι φίλη του Άι Βασίλη και με τη βοήθεια των παιδιών - θεατών αναλαμβάνει να φτιάξει το φίλτρο της Αγάπης.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά σε επαφή μέσω μιας χριστουγεννιάτικης ιστορίας και ομαδικών παιχνιδιών, βιωματικά, με το μήνυμα των Χριστουγέννων, της αγάπης, της προσφοράς, της γενναιοδωρίας και της αλληλεγγύης.

Η κ. Μεντή στη συνέντευξη, μίλησε για την ομαδικότητα και για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να μαθαίνουν να μοιράζονται, από μικρές ηλικίες.

Ακούστε όσα μας είπε...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.