Συνεντευξεις

Τσιαμούλος: "Να μάθει ν' ακούει ο Δήμαρχος" (ηχητ.)

Συνέντευξη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα" στον arcadia 938, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.

Οι πολιτικές εξελίξεις που "πυροδότησε" η από κοινού κίνηση τριών δημοτικών παρατάξεων που είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, με βασικό θέμα τη συζήτηση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2020- απαραίτητη "συνθήκη" για να καταρτιστεί και ο Δημοτικός προϋπολογισμός του ιδίου έτους-, ήταν η αφορμή για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" ο ένας εκ των τριών επικεφαλής των παραπάνω παρατάξεων, κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ. Τσιαμούλος άσκησε δριμύτατη κριτική απέναντι στη Δημοτική Αρχή, αλλά και προσωπικά στον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Τζιούμη, τόσο για την κατάρτιση, το σχεδιασμό αλλά και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα, ενώ, παράλληλα, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης μετά την ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Δεκεμβρίου 2019 ως "Ασυναρτησίες και παραλήρημα!". Μάλιστα, δήλωσε πως στενοχωρήθηκε απ' αυτή τη στάση του κ. Τζιούμη, η οποία τον εξέπληξε.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους οι τρεις παρατάξεις έκριναν πως πρέπει ν' απέχουν από την συγκεκριμένη συνεδρίαση, ενώ τόνισε πως θα κατατεθεί εναλλακτική πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης πολύ σύντομα, προεξοφλώντας πως θα είναι "καλύτερο" απ' αυτό που ήδη έχει καταθέσει η Δημοτική Αρχή.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Τσιαμούλου εδώ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.