Συνεντευξεις

ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ: ''Πήραν το χώρο με το ζόρι'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η δημοσιογράφος του Ionion Fm, Αργυροπούλου Γιώτα, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Κατερίνας Κανέλλη ''Ραντεβού Στις 12'' για την εγκατάσταση προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας στην Ανδραβίδα Ηλείας.

 

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε στον Αρκαδία 93.8 η κ. Αργυροπούλου είπε: ''Ο χώρος, στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ανήκει χωροταξιακά και στο Δήμο Φυλής και στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Ο Δήμος Φυλής πρότεινε, να διατεθεί ο χώρος για εγκατάσταση των προσφύγων, εν αγνοία του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και προχώρησε σε επίταξη του συγκεκριμένου χώρου".

 

Στη συνέχεια η κ. Αργυροπούλου πρόσθεσε: "Η Δημοτική Αρχή μας είναι αντίθετη στον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος από την κυβέρνηση και το Δήμο Φυλής και η τοπική κοινωνία διατηρεί επιφυλάξεις για το προσωρινό της κατάστασης και για τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υπουργείου για ανάπλαση του χώρου, μετά το πέρας της φιλοξενίας.Οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός και το δείχνουμε καθημερινά. Όμως η έλλειψη ενημέρωσης και συντονισμού δημιουργεί πολλά προβλήματα, τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στους τουρίστες, που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας''.

 

Ακούστε, όσα είπε η κ. Αργυροπούλου:

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.