Συνεντευξεις

"Πάνω από 1500 οι συμμετέχοντες στο Καρναβάλι της Τρίπολης" (video)

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, κ. Ελένη Καρούντζου, στον arcadia 93.8

Ως προσκεκλημένη της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, η κ. Καρούντζου μίλησε για τις εκδηλώσεις που αφορούν την περίοδο του Καρναβαλιού, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 1500. 

To καινοφανές στοιχείο των εκδηλώσεων θα είναι, όπως τόνισε η κ. Αντιδήμαρχος, η νυχτερινή παρέλαση ομάδων και αρμάτων που θα γίνει το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, όπου σημαντικό ρόλο θα "παίξουν" και disc jockeys των καταστημάτων διασκέδασης της Τρίπολης.

Πέρα, όμως, από το Καρναβάλι, η κ. Καρούντζου έκανε αναφορά στο γενικότερο σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής για τον Πολιτισμό, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως το γραφείο της είναι πάντα ανοικτό για προτάσεις από φορείς και πολίτες, καθώς μόνο μαζί τους μπορεί η πόλη να προχωρήσει μπροστά. 

Τέλος, αφού δήλωσε, χαρακτηριστικά, πως η Τρίπολη έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να καταστούν εκμεταλλεύσιμα μέσω την υιοθέτηση θεσμών όπως, για παράδειγμα, ένα τριήμερο Φεστιβάλ Stand Up Comedy το Καλοκαίρι κι ένα ακόμα, άλλου ύφους, στα Σπήλαια του Κάψια.

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Καρούντζου πιστεύει πως οι Αρκάδες θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο "εξωστρεφείς".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αντιδημάρχου Πολιτισμού εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.