Συνεντευξεις

Τρουπής: Θα χρειαστούν περισσότερα μέτρα για την Οικονομία (video)

Συνέντευξη του Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννη Τρουπή, στον arcadia 938.

Tην Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020,  ως προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Τρουπής μίλησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο για τις συνέπειες που αναμένεται να έχει η πανδημία του κορωνοϊού στην τοπική οικονομία, τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για ν' αμβλυνθούν οι συνέπειες αυτές αλλά και η μέριμνα που θα πρέπει να ληφθεί από την Πολιτεία για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε και στον τουριστικό τομέα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα θα βρεθεί σε καλύτερη "μοίρα" από την Ιταλία και την Τουρκία, όσον αφορά την θερινή περίοδο που έρχεται.

Τέλος, ο Πρόεδρος τους Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και εν γένει όλους τους πολίτες, να εφαρμόσουν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τρουπή εδώ σε λίγο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.