Συνεντευξεις

Κατσίπος στον 938: "Η πραγματικότητα θα φέρει τις εξελίξεις" (HXHTIKO)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Ραντεβού Στις 12'' με την Κατερίνα Κανέλλη μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Ε.Ν.Δ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος.

 

Ο κ. Τίμος Κατσίπος μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές στην ΝΟΔΕ Αρκαδίας λέγοντας: "Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και δείχνει την αγωνία, που έχει ο κόσμος, για να βγει από το αδιέξοδο της σημερινής κυβέρνησης. Η μόνη λύση είναι, να βγει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης".


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα προβληματίζουν τον κόσμο λέγοντας: "Εκατοντάδες μέλη ήρθαν χθες στα γραφεία του κόμματος, για να εκφράσουν την αγωνία τους για το αδιέξοδο που βρίσκονται. Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, δεν υπάρχει σωστή διαχείριση από την κυβέρνηση".


Τέλος αναφέρθηκε στο Πρόεδρο την ΝΔ λέγοντας: "H δυναμική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολύ ισχυρή και η ψαλίδα καθημερινά μεγαλώνει, γιατί ο κόσμος δεν έχει άλλη διέξοδο από τα προβλήματά του. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί".

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.