Συνεντευξεις

Βόσσου στον 93.8: "Η μουσική είναι το οξυγόνο μου!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η Σοφία Βόσσου, λίγες ώρες πριν τη live εμφάνισή της με τον Στέφανο Κόκκαλη στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου".

 

Η Σοφία Βόσσου ασχολείται με τη μουσική από τα πρώτα της παιδικά χρόνια. Μια καταξιωμένη συνθέτης, στιχουργός, ερμηνεύτρια, καθηγήτρια μουσικής, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός, που έχει κρατήσει μια "ροκ" στάση ζωής και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ της Τετάρτης (06/04) θα βρεθεί πάνω στη σκηνή της "Φωλιάς του ΚούΚου" και μαζί με τον Στέφανο Κόκκαλη θα παρασύρουν τους θαμώνες της Φωλιάς σε ένα μουσικό και διαδραστικό μουσικό πρόγραμμα!

 

Διαχωρίζει η Σοφία Βόσσου τη μουσική σε είδη; Υπάρχει καλό και κακό τραγούδι; Έντεχνο και εμπορικό τραγούδι; Θα μπορούσε, να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τη μουσική και χωρίς να διδάσκει νέους ανθρώπους; Πώς επηρεάζεται ο ψυχισμός της και η τέχνη της από τα τεκταινόμενα; Τι πιστεύει για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα; Τι θέση έχουν οι νέοι στην κοινωνία και ποιο το μέλλον τους; Πώς μπορεί, να ανατραπεί το πολιτικό τέλμα, που ζούμε;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.