Συνεντευξεις

"Εισπράττουμε την ανάγκη του κόσμου, να υπάρχουμε!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης, όπου και μίλησε για τη νέα παράσταση, που ανεβάζει η Θ.Ο.Τ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

 

Την Κυριακή 10 Απριλίου είχαμε πρεμιέρα στην Τρίπολη! Η Θ.Ο.Τ. (Θεατρική Ομάδα Τρίπολης) "ανέβασε" νέο έργο, με τίτλο "Φάρεναϊτ 451" και πρόκειται για μια δραματοποιημένη εκδοχή τού μυθιστορήματος "Φαρενάιτ 451", που έχει γράψει ο Αμερικανός συγγραφέας Ρέι Μπράντμπερι. Η παράσταση πραγματεύεται καταστάσεις, που μας αφορούν όλους, σχετικά με δικαιώματα και "απόλυτες" καταστάσεις!

 

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε βράδυ στις 9:15 μ.μ. μέχρι τις 10 Απριλίου, με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στα 10 ευρώ (ειδική έκπτωση θα γίνεται σε ευαίσθητες οικονομικά ομάδες).

 

Οι συντελεστές της Θ.Ο.Τ. έχουν δουλέψει σκληρά -όπως πάντα- για να παρουσιάσουν στο φιλοθεάμον κοινό της Τρίπολης μια ακόμα αξιόλογη παραγωγή. Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί, που δίνουν χρόνο και ψυχή, για να ανέβει ακόμα μία παράσταση σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς; Τι ακριβώς πραγματεύεται η υπόθεση του έργου; Ποιοι φορείς αποτελούν το οικονομικό στήριγμα της Θ.Ο.Τ.; Γιατί προτιμά η ομάδα, να μένει μακρυά από επιδοτήσεις και δημοτικά κονδύλια; Θα συνεχίσει η Θ.Ο.Τ. την προσπάθεια της αγωγής των ψυχών της Τρίπολης;

 

Ακούστε, όσα μας είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.