Συνεντευξεις

Μακεδόνας στον 93.8: "Δε γίνεται, να το βάλουμε κάτω!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μακεδόνας, μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τα... παλιά.

  

Με καταγωγή από τη Σαμαρίνα Γρεβενών, ο Κώστας Μακεδόνας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να σπουδάζει στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, για να φτάσει επιμελώς στο 3ο έτος των σπουδών του και να τις εγκαταλείψει για τη μουσική!

 

Σήμερα, καταξιωμένος πλέον στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, συνεχίζει τη δική του πορεία, με πείσμα και αισιοδοξία, κόντρα στο "μαύρο" που ζούμε. Συμμετέχει στην παράσταση "Άγαμοι Θύται" με εκλεκτούς συνεργάτες και ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

 

Πώς ξεκίνησε όμως, να ασχολείται με το τραγούδι; Ποιες ήταν οι πρώτες του συνεργασίες; Πιστεύει, πως εξελίσσεται ο καλλιτέχνης; Έχει κάποιο τέλος η πορεία του καλλιτέχνη; Ποια είναι τα επαγγελματικά του σχέδια μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων με τους "Άγαμους"; Ποια είναι η φιλοσοφία του Κώστα Μακεδόνα για τη ζωή; Βλέπει φως στο τούνελ της Ελλάδας; Ποιες επιλογές έχει σήμερα ο Έλληνας; Σε τι πρέπει, να βασιστούμε, για να τα καταφέρουμε;

 

Ακούστε, όσα μας είπε ο Κώστας Μακεδόνας!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.