Συνεντευξεις

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: "Η πολιτεία δε μας έχει δώσει τίποτα" (video)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και για την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας, παραχώρησε ο Πρόεδρος Νίκος Κουτσόγιωργας στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου. 

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, μετά από την μερική αναστολή στα δρομολόγια της εταιρείας λόγω του κορωνοϊού, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί πλέον με τα νέα μέτρα. Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις, επιτρέπεται η πλήρωση των θέσεων έως 50%, μέχρι την 31η Μαΐου, οπότε και θα επανεξεταστεί το εν λόγω πλαίσιο με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλα τα μέσα μεταφοράς επιβατών για όλους. Το ίδιο ισχύει και στις αερομεταφορές. Ενθαρρύνεται η χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών, όπου αυτές είναι διαθέσιμες, για υπηρεσίες όπως η έκδοση και η επικύρωση εισιτηρίων.

Οι επιβάτες τηρούν αποστάσεις 1-1,5 μέτρο στους χώρους αναμονής και κατά την επιβίβαση τους στα μέσα. Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας, τόνισε πως όλες οι εντολές εκτελούνται κανονικά από οδηγούς και επιβάτες.

Όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα και τη μείωση του τζίρου, είπε πως "τα έσοδα μειώνονται και τα έξοδα αυξάνονται" και πως ήταν απότομη και άγαρμπη η διακοπή των σχολικών δρομολογίων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αιτήματα της εταιρείας και ζήτησε βοήθεια από την Κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν έχουμε αλλού να προσφύγουμε για βοήθεια πέρα από το κράτος".

Κλείνοντας ο κ. Κουτσόγιωργας, είπε πως από την πολιτεία δεν έχει λάβει τίποτα το ΚΤΕΛ, καμία οικονομική ενίσχυση, η οποία θα ήταν αναγκαία αυτή την εποχή.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.