Συνεντευξεις

Αθανασιάδης:"Στην Κυνουρία έπρεπε να είχαν πάρει άδεια για ξαπλώστες χθες!"

Ο Εκπρόσωπος Καφεστιατόρων Αρκαδίας Βασίλης Αθανασιάδης, μίλησε στον Αρκαδία 93,8 και στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου για το άνοιγμα της εστίασης.


Έφτασε η στιγμή για το τέταρτο βήμα της άρσης των μέτρων έναντι του κορωνοϊού για τη χώρα μας, καθώς επαναλειτουργούν τα καταστήματα στον κλάδο της εστίασης, υπό νέους αυστηρούς κανόνες.
 Η εστίαση άνοιξε με τις ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στις οποίες περιλαμβάνονται απολυμάνσεις, καθαρισμοί, χρήση μάσκας από όλο το προσωπικό και πρωτίστως τήρηση των αποστάσεων και πλύσιμο των χεριών. 

 

Ο Βασίλης Αθανασιάδης εκπρόσωπος Καφεστιατόρων Αρκαδίας, μίλησε για την "νέα κανονικότητα" που καλούνται επιχειρηματίες αλλά και πολίτες να προσαρμοστούν άμεσα. Ειδική άδεια θα δώσει ο Δήμος Τρίπολης σε όσους επιχειρηματίες θέλουν να επεκταθούν σε πλατείες και πεζόδρομους, για να τηρούν αποστάσεις, πολλοί είναι οι επιχειρηματίες μάλιστα, που πήραν άδεια και επέκτειναν τα τραπεζοκαθίσματα.

 

Η πρώτη μέρα όπως τόνισε ο κ. Αθανασιάδης είναι καθοριστική, τα προβλήματα όμως υπάρχουν και δεν περιορίζονται, παρ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα τα πράγματα βαίνουν ομαλά και τα καταστήματα εστίασης είναι γεμάτα από κόσμο.

 

Ο Εκπρόσωπος Καφεστιατόρων Αρκαδίας Βασίλης Αθανασιάδης, στάθηκε και στο θέμα των παραλιακών σημείων του νομού μας, όπου οι επιχειρηματίες δεν έχουν πάρει ακόμα άδειες για ομπρέλες και ξαπλώστρες, με αποτέλεσμα πολλοί υπάλληλοι να μένουν άνεργοι, “πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να είχαν πάρει άδεια εχθές”, τόνισε ο ίδιος.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.