Συνεντευξεις

Τζιούμης: "Δεν θα μείνουν τα σκουπίδια στο Μεγαβούνι!" (βίντεο)

Τo "καυτό" για την Τρίπολη ζήτημα των απορριμμάτων ανέλυσε ο Κώστας Τζιούμης σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8.

Μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που απαγορεύει, πλέον, την διαχείριση των απορριμμάτων στην τοποθεσία του Αγίου Βλάση, ο Δήμος Τρίπολης κινείται τάχιστα προς την υλοποίηση της προσωρινής διαχείρισης τους στην τοποθεσία "Μεγαβούνι", της τοπικής κοινότητας Βαλτετσίου. 

Ο κ. Τζιούμης δήλωσε πως ελπίζει να μην αντικρίσουμε στην Τρίπολη εικόνες όπως αυτές που είχαμε δει παλαιότερα με τους τόνους των σκουπιδιών μέσα στην πόλη, διαβεβαίωσε πως το "Μεγαβούνι" αποτελεί μια προσωρινή λύση, καθώς δεν θα μείνουν εκεί τα σκουπίδια, ενώ ζήτησε να υπάρξει μια μικρή περίοδος υπομονής από τους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα γίνεται ανεξέλεγκτη απόθεση των απορριμμάτων στη συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά η όλη διαδικασία θα γίνεται νόμιμα και εύτακτα. Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Νίκα για την ικανοποίηση του αιτήματός του, να κηρυχθεί, δηλαδή, η πόλη σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης".

Από την πλευρά του, και ο κ. Νίκας, σε δική του συνέντευξη τύπου, επίσης την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα δηλώνει ο Δήμαρχος Τρίπολης. 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Τζιούμη για τ' απορρίμματα εδώ,

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.