Συνεντευξεις

Τατούλης: Να ποιος φταίει για τ' απορρίμματα! (βίντεο)

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μίλησε στον arcadia 93.8 και για το θέμα που "καίει" τους Τριπολίτες.

Περί διαχείρισης των απορριμμάτων ο λόγος και πως θα μπορούσε να μην κάνει ειδική μνεία στο θέμα ο άνθρωπος που, ουσιαστικά, ξεκίνησε τη διαδικασία της Σ.Δ.Ι.Τ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε συνέντευξή του στον Γιώργο Ηλιόπουλο, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στις πολύ σοβαρές ευθύνες που έχει ο σημερινός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας για την καθυστέρηση υλοποίησης της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων, είτε ως Πρόεδρος της ΠΕΔ είτε ως "βραχίονας" του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, κατά τον κ. Τατούλη, καλούσε σε "αποστασία" εκλεγμένους Συμβούλους της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" με αφορμή το ζήτημα των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το παραπάνω έργο.

Φυσικά, ο κ. Τατούλης δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και άλλες παρατάξεις, ενώ επεσήμανε πως και η πρώην Κυβέρνηση "έπαιξε" το δικό της ρόλο στην καθυστέρηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τατούλης δήλωσε βέβαιος πως το έργο θα γίνει. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.