Συνεντευξεις

Στάικος: Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την Μεγαλόπολη! (βίντεο)

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον arcadia 93.8 για την "απολιγνιτοποίηση" στη Μεγαλόπολη.

"Απουσία κάθε σχεδιασμού" καταλόγισε ο Χρήστος Στάικος στην Κυβέρνηση, σχετικά με την εξελισσόμενη και εσπευσμένη  διαδικασία της λεγόμενης "απολιγνιτοποίησης" σε Μεγαλόπολη και Δυτική Μακεδονία.

Ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως ο κ. Μητσοτάκης, πριν από ένα χρόνο στον Ο.Η.Ε., μιλώντας για "βίαιη απολιγνιτοποίηση", έφερε την ίδια την Κυβέρνηση σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός εκ των προτέρων. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Μητσοτάκης, για τους δικούς του λόγους, προανήγγειλε μια διαδικασία για την οποία δεν υπήρχε καμία προετοιμασία.

Παράλληλα, ο κ. Στάικος δήλωσε πως, αντίθετα με την Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συγκεκριμένο σχέδιο για τη Μεγαλόπολη, μέρος δε αυτού θα ήταν η απασχόληση των ήδη υφισταμένων εργαζομένων στην αποκατάσταση της περιοχής- πράγμα που, όπως είπε, έπρεπε να είχε γίνει "χθες" από τη σημερινή Κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Στάικος απάντησε και στην κριτική που υφίσταται ο ΣΥΡΙΖΑ περί "εσωστρέφειας" και "απουσίας ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου".

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.