Συνεντευξεις

"Έχουμε ακόμη μεγάλο αγώνα μπροστά μας" (ηχητ.)

O Γιώργος Πραχαλιάς, στέλεχος και πρώην υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, στον arcadia 93.8.

"H Δικαιοσύνη έπραξε το αυτονόητο", δήλωσε ο κ. Πραχαλιάς στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, σχετικά με την καταδίκη της "Χρυσής Αυγής".

Ωστόσο, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 Η δίκη πήρε πάρα πολλά χρόνια. Η κοινή γνώμη δεν έχει σωστή ενημέρωση για το τι κουμάσια είχαμε απέναντι μας. Αυτό με θλίβει. Η απόφαση σηματοδοτεί τη συνέχεια ενός μεγάλου και διαρκούς αγώνα. Όλοι όσοι πιστεύουμε στα δημοκρατικά ιδεώδη έχουμε πολύ αγώνα μπροστά μας. Εδώ είναι η μεγάλη ευθύνη του πολιτικού κόσμου.

Όσον αφορά την πολιτική κατάσταση στη χώρα, ο κ. Πραχαλιάς δήλωσε πως η Κυβέρνηση απολαμβάνει την αίγλη και τη δυναμική από την εκλογική της νίκη ενώ χειρίστηκε δύσκολες κατάστασεις. Δεν μπορώ να πω πως τα πήγε άσχημα, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα πήγε και καλά. Δεν χειρίζεται τα θέματα πολιτικά. Η μεγάλη πρόκληση είναι τα εθνικά θέματα. 

Oλόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Πραχαλιά..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.