Συνεντευξεις

"Δεν θα μας βάλει..φίμωτρο η Κυβέρνηση!" (ηχητ.)

Συνέντευξη του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Πελοπόννησο, κ. Νίκου Γόντικα, στον arcadia 93.8.

Την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020, με αφορμή την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, απαγόρευση που επιβλήθηκε σ' όλη την Επικράτεια ενόψει της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973, το μέλος του Κ.Κ.Ε κ. Νίκος Γόντικας, μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

Ουσιαστικά, ο κ. Γόντικας κατηγόρησε την Κυβέρνηση γι' "αποπροσανατολισμό" του λαού και "αυταρχικές" πρακτικές που προσομοιάζουν σε εποχές κατά τις οποίες στη χώρα είχαν επιβληθεί ολοκληρωτικά καθεστώτα, ενώ τόνισε πως το Κ.Κ.Ε. έχει αποδείξει πως τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας- ήτοι τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων- όποτε διοργανώνει κάποια εκδήλωση.

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" χαρακτήρισε "υποκριτική" τη στάση της Κυβέρνησης, καθώς, όπως υποστήριξε, εάν πραγματικά ενδιαφερόταν για τη δημόσια υγεία, θα είχε λάβει κατά τους προηγούμενους μήνες τα κατάλληλα μέτρα, πράγμα που δεν συνέβη.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γόντικα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.