Συνεντευξεις

"Ασφαλές άνοιγμα σημαίνει μαζικά τεστ" (ηχητ.)

Συνέντευξη του Γραμματέα Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ, Στέφανου Παραστατίδη, στον arcadia 93.8.

Tην Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Παραστατίδης σχολίασε την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Βόρεια Ελλάδα, και, ταυτόχρονα, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνει το έστω μερικό "άνοιγμα" της αγορά ενόψει Χριστουγέννων αλλά και ο μελλοντικός εμβολιασμός.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ αναφέρθηκε στις ευθύνες της Κυβέρνησης ως προς τη διαχείριση του "δεύτερου κύματος" της πανδημίας αλλά και στις αιτίες που, κατά τη γνώμη του, η όποια δυσαρέσκεια από την πλευρά των πολιτών δεν εκφράζεται πολιτικά μέσω της υποστήριξής τους προς αντιπολιτευόμενα κόμματα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Παραστατίδης, ως ιατρός, έχει μεταβεί στο Κιλκίς, την ιδιαίτερή του πατρίδα, προκειμένου να βοηθήσει εθελοντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.