Συνεντευξεις

Κενές στον Arcadia93.8 για την επετειακή φανέλα: "Έχουμε στείλει μέχρι και στο Χονγκ-Κονγκ" (aud)

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Κενές, μίλησε στον Arcadia93.8 για την επετειακή φανέλα των Αρκάδων, η οποία έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες αλλά και για τις επόμενες κινήσεις τις "κιτρινομπλέ" ΠΑΕ.

Για την επετειακή φανέλα:

"Η επετειακή φανέλα έγινε sold out μέσα σε 5 ώρες. Αναπάντεχη αποδοχή. Φτάσαμε να έχουμε αιτήματα από την Γερμανία, το Βέλγιο την Γαλλία και φυσικά από την Αμερική από τον απόδημο ελληνισμό. Έχουμε στείλει φανέλα μέχρι και στο Χονγκ-Κονγκ. Αυτό εξηγεί και το sold out που έγινε μέσα σε 5 ώρες".

Για όσους δεν προλάβαν:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είμαστε σε συνεννόηση και με τον ΑΠΟΕΛ και με την MACRON. Έχουμε αργότερα ένα τηλεφωνικό ραντεβού για να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα, ένα ενάμιση μήνα, να έχουμε ένα αρκετό καλό απόθεμα".

Ολόκληρη η συνέντευξη στο www.arcadiasports.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.